Дозвіл декільком людям розміщувати повідомлення на Tumblr

Зручна платформа ведення блогів від Tumblr звертається до всіх типів блогерів, як нових, так і досвідчених. Зареєструвавшись у Tumblr, ви отримуєте свій перший блог. Цей блог - лише ваш; ніхто інший не може розміщувати на ньому. Якщо ви хочете дозволити розміщення кількох людей, Tumblr дозволяє вам створювати додаткові блоги. Коли ви створюєте додатковий щоденник, запросіть усіх, хто в Інтернеті, приєднатися до нього та розміщувати публікації.

1

Відкрийте свій Інтернет-браузер і перейдіть на веб-сайт Tumblr. Натисніть «Увійти» та увійдіть у свій обліковий запис.

2

Клацніть піктограму списку, розташовану у верхній частині інформаційної панелі. З'явиться спадне меню.

3

Натисніть "Створити новий щоденник". Виберіть назву для блогу та, за бажанням, оберіть новий дизайн.

4

Отримайте доступ до нового блогу через сторінку інформаційної панелі. Натисніть "Учасники".

5

Натисніть "Запросити до цього блогу". Введіть адресу електронної пошти людини, якій ви хочете приєднатися до вашого блогу. Tumblr надсилає запрошення на цю електронну адресу. Людина повинна натиснути на посилання у запрошенні приєднатися та розмістити допис у вашому щоденнику.