Як від’єднати Twitter та YouTube

Налаштування вашого облікового запису YouTube включають можливість автоматичного обміну інформацією про вашу активність - включаючи завантаження відео, коментарі та вподобання - у вашій соціальній мережі через Facebook, Twitter та Orkut. Цей спільний доступ є необов’язковим, і ви повинні дати дозвіл на це. Якщо ви вирішите, що не хочете, щоб діяльність YouTube залишалася поза вашим каналом Twitter, ви можете від’єднати зв’язок між вашими обліковими записами Twitter і YouTube.

1

Після входу натисніть своє ім’я у верхньому правому куті домашньої сторінки YouTube. Виберіть "Налаштування" у спадному меню, що з’явиться.

2

Клацніть на вкладку "Спільний доступ" у меню ліворуч на сторінці.

3

Натисніть "Редагувати" поруч із вашим іменем користувача Twitter у розділі "Підключіть свої облікові записи". Виберіть "Від’єднати обліковий запис", щоб видалити зв’язок між вашими обліковими записами YouTube і Twitter.