Як скасувати реєстрацію Kindle

Якщо ви плануєте перейти на новий пристрій для переносних ділових заходів, вам потрібно скасувати реєстрацію вашого Kindle. Скасування реєстрації вашого Kindle видаляє його з’єднання з вашим обліковим записом, щоб запобігти несанкціонованим покупкам та захистити вашу конфіденційність. Робити це перед тим, як передати свій Amazon Kindle комусь іншому або продати, є життєво важливим заходом безпеки.

1

Натисніть кнопку "Домашня сторінка" на Kindle, якщо ви ще не на головному екрані, натисніть кнопку "Меню", а потім виберіть "Налаштування".

2

Прокрутіть екран налаштувань за допомогою 5-позиційного контролера та виберіть "Скасувати реєстрацію". Введіть своє ім’я користувача та пароль Amazon у текстовому полі внизу екрана.

3

Виберіть "OK", щоб підтвердити свій вибір. Рахунок, пов’язаний із Kindle, автоматично скасовується.