Як вимкнути приватний перегляд на iOS 7.0.4

Коли в iOS 7 Safari увімкнено функцію приватного перегляду, на вашому iPhone не зберігаються дані. Під час перегляду Інтернету ви втрачаєте докази веб-сайтів, які ви відвідуєте, і згодом не зможете отримати до них доступ через свою історію. Це особливо проблематично, якщо випадково закрити вкладку або браузер вимкнеться. Якщо ви хочете записати ваш перегляд, вимкніть приватний перегляд.

Перемикання назад і вперед

Під час перегляду в Safari проведіть пальцем угору на будь-якій веб-сторінці, щоб відобразити піктограми внизу екрана. Торкніться значка в нижньому правому куті, щоб відкрити всі відкриті сторінки, а потім натисніть "Приватне" в нижньому лівому куті. Це призведе до вимкнення приватного режиму, оскільки ви скасуєте вибір параметра. Якщо ви хочете його знову увімкнути, просто натисніть "Приватно" ще раз і дотримуйтесь вказівок, щоб закрити або тримати відкритими всі вкладки. Якщо ви не впевнені, чи були ви в приватному режимі під час перегляду веб-сторінок, видаліть збережені дані в меню налаштувань Safari.